ВХС на ДВД, ВХСц на ДВД, Мини ДВ на ДВД, HDV на BLU RAY Диск
By Zdravko - The Last Enthusiast
Префрлање на секаков вид на видeо касети на   DVD или BLU RAY диск
Вршиме и видео монтажа на снимените касети, кратење на некој делови, вметнување на
музика, испишување на текст и слично.
По желба изработуваме и ДВД опаковки со графички дизајн.